APARTMÁNY ČESKÝ DVŮR - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Český Dvůr se nachází ve 2. podlaží pasáže Omega, v blízkosti hlavní kolonády Mariánských lázní.

Prostorné apartmány, které nabízejí dostatek pohodlí a prostoru, jsou umístěny ve 2. podlaží pasáže Omega. Apartmány jsou vybaveny obývací místností s TV se satelitním příjmem a možností připojení na internet, kuchyňským koutem, s lednicí, ložnici se dvěma lůžky a koupelnou. V případě potřeby mohou být připraveny 1-2 přistýlky v obývací místnosti.

APARTMÁNY ČESKÝ DVŮR ubytování v apartmánu

Apartmány jsou vybaveny obývací místností s TV se satelitním příjmem a možností připojení na internet, kuchyňským koutem, s lednicí, ložnici se dvěma lůžky a koupelnou. V případě potřeby mohou být připraveny 1-2 přistýlky v obývací místnosti.

Gastronomie

Restaurace Český dvůr byla otevřena v roce 1992. Od té doby se stala nejen nedílnou součástí života milovníků české kuchyně, ale i místem odpočinku, který každoročně využívají hosté z celého světa. Restaurace, ukrytá v prostorách pasáže Omega, prostírá pro 50 hostů. Za letních měsíců nabízí posezení na venkovní terase s výhledem na park a kolonádu.

Okolí apartmánu a Mariánské Lázně

Apartmány Český dvůr jsou umístěny v centru Mariánských Lázní. Snadná dostupnost lázeňského centra - kolonády, lázeňských domů, stejně jako blízkost parků a nádherné přírody města, jsou naše výhody. Najdete nás v pasáži Omega na Hlavní třídě, se snadným přístupem vlastním dopravním prostředkem i městskou dopravou. Hostům jsou k dispozici dvě uzavřená parkoviště vedlejších hotelů. V Pasáži naleznete kromě ubytování i naši restauraci Český dvůr s tradicí již od roku 1992.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ČESKÝ DVŮR - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah