HOTEL RES. ROMANZA - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Residence Romanza leží obklopena zelení nedaleko centra Mariánských Lázní. Luxusní 4* hotel umístěný v romantickém prostředí s krásným výhledem nabízí své služby milovníkům různých sportů, golfu, cyklistiky, pěší turistiky, ale i relaxačních masáží, wellnessu a jiných lázeňských procedur.

Residence Romanza leží obklopena zelení nedaleko centra Mariánských Lázní, druhém největším českém lázeňském městě. Residence se nachází v blízkosti parku a známé Kolonády. Luxusní 4*hotel v romantickém prostředí a s krásným výhledem nabízí své služby milovníkům různých sportů, golfu, cyklistiky, pěší turistiky, ale i relaxačních masáží, wellnessu a jiných lázeňských procedur.

HOTEL RES. ROMANZA ubytování v hotelu

Prostorné a atraktivní apartmány jsou zařízené luxusním nábytkem a vybavené velikou koupelnou, fénem, satelitním TV, minibarem, telefonem a trezorem.

Recepce

Rezervační oddělení Po-Pá 8.30 - 17.00 So - Ne 11.00 - 15.00

Gastronomie

Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře jsou servírované. V naší útulné a romantické restauraci si hosté mohou vybrat z tradiční české i mezinárodní kuchyně a nechybí ani jídla dietní.

Rezervovat ubytování v HOTEL RES. ROMANZA - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah