HILLPARK KRKONOŠE - Vítkovice

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Luxusně vybavené apartmány v krásném prostředí Krkonošského Národního Parku. Každý z nabízených apartmánů je unikátní svým designem a v každém najdete stejný typ vybavení a komfortu. Vyberte si apartmán podle Vašeho vkusu a potřeb a užívejte dovolené.

HILLPARK KRKONOŠE ubytování v aparthotelu

Zařízení nabízí ubytování v apartmánu 3, apartmánu 6, apartmánu 17, apartmánu 26 a apartmánu 28. Apartmán má plnohodnotně vybavenou kuchyň a na spaní je k dispozici manželská postel v ložnici a pohodlná rozkládací pohovka v obývacím pokoji. K posezení láká velká terasa.

Recepce

Příjezd je možný od 15:00 do 17:00, nicméně je potřeba Váš příjezd nahlásit předem. Odjezd je možný od 8:00 do 10:00.

Gastronomie

​V okolí ubytování se nachází hned 4 restaurace a to konkrétně Aldrovka restaurant, Aroma Aldrov, Chata Tereza a Grill restaurant U horkých kamenů. A to vše v okolí 500 metrů.

Okolí aparthotelu a Vítkovice

​Kousek od ubytování se nachází 4 sjezdovky. Jedná se o Skiareál Aldrov, Burton Freestyle Area Vítkovice, Skiareál Horní Mísečky nebo Skiareál Rokytnice nad Jizerou. V okolí se také nachází běžecké tratě - Běžecké tratě Aldrov, Běžecké tratě Benecko a Běžecké tratě Horní místečky. Pro turisty je vhodné navštívit Sněžku, Labskou boudu, Dvoračky a Mohylu Hanče a Vrbaty.

Rezervovat ubytování v HILLPARK KRKONOŠE - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah