KEMP KAMENICE - Česká Kamenice

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Kemp Kamenice je malý moderní, rodinný lesní kemp kousek od historického centra města Česká Kamenice. Kemp s křišťálově čistým koupalištěm zasazený v krásné přírodě protkané turistickými stezkami a jen kousíček od parku Miniatur Mlýnky Brand a via ferraty & . 34; Uchem Jehly& . 34; .

Najdete zde komfortní ubytování v apartmánech, obytných stanech a Stellplatz pro karavany. Karavanová místa jsou budována pro sezónu 2025. Lze si zde půjčit elektrokola, koloběžky, ferratové sety, kanoe na Labe ale i stolní a venkovní společenské hry. V Lesním bistru je pro Vás připravováno maximum od lokálních dodavatelů a pivovarů.
Pravidelně jsou pořádány HUDEBNÍ VEČERY a PUBQUIZY.

KEMP KAMENICE ubytování v areálu kempu

Stellplatz - Stellplatz se nachází před branami městského koupaliště České Kamenice. K dispozici jsou čtyři parkovací místa s připojením na elektřinu. Samozřejmostí je Wifi, dočerpání čisté vody, vylití odpadní vody, vylití chemického WC a zbavení se odpadků. Stellplatz je samoobslužný, funguje 24/7, 365 dní v roce. Za vodu a elektřinu se platí zvlášť mincemi v automatu. BUDE DOSTUPNÉ V PRŮBĚHU LÉTA 2024
Bungalov s kuchyňským koutem - Vychutnejte si snídani na čerstvém vzduchu na terase bungalovu. Bungalovy mají vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout, ledničku, rychlovarnou konvici, hrníčky, talíře a příbory. V ceně ubytování jsou samozřejmě také lůžkoviny, ručníky i WIFI. BUDE DOSTUPNÉ V PRŮBĚHU LÉTA 2024.

Gastronomie

Z​ačněte den vůní exluzivní kávy z místní pražírny s čerstvě upečeným koláčem. Po dni plném výletů pak jistě přijde k chuti dobře vychlazené pivo z regionálních minipivovarů. Z jídel si hosté již velmi oblíbili naše poctivé hot dogy, teplé čerstvě obložené ciabatty i menu pro vegetariány. Sladká tečka nechybí. Pokud máte v plánu venkovní oslavu s posezením, také si ji zde domluvíte.

Okolí kempu a Česká Kamenice

Jste milovníky aktivní dovolené? Zdolejte populární Via ferratu přímo v České Kamenici nebo si zajeďte do Děčína na největší ferratový komplex v ČR. Nejste milovníky výšek? Tak zkuste splout Labe na lodičce až do sousedního Německa a pak zpět proti proudu do Děčína po Labské cyklostezce na kole či koloběžce.
Okolní krásná příroda přímo vybízí k outdoor aktivitám. Vyrazte třeba na okruh s ručním přívozem přes vodní nádrž k Miniaturám Mlýnky Brand, v průběhu cesty si vychutnejte krásný rozhled ze Skalní vyhlídky Ponorka, zastavte se u Bratrských oltářů, pak můžete zdolat Ferratu uchem Jehly a cestu zakončíte opět svěžím drinkem a chutným jídlem v lesním Bistru. ​
Vyrazte do Národního parku České Švýcarsko na Pravčickou bránu, Dolský mlýn, Panskou skálu a mnoho dalších čarovných míst. Z kempu máte ideální startovní místo pro Vaše výlety.

Rezervovat ubytování v KEMP KAMENICE - Česká Kamenice

Nejbližší ubytování v České Kamenici a okolí

Ubytování Česká Kamenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah