PENZION U STARÉ CESTY - Horní Slavkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horní Slavkov je malebné město situované v kraji Karlovarském velmi blízko Lokte nad Ohří. Své kořeny sahající až do středověku, toto město je proslulé svou bohatou historií a přírodními krásami. ​Kromě toho je Horní Slavkov obklopeno malebnou přírodou, která láká k turistice, cyklistice a dalším venkovním aktivitám. S bohatou historií a přírodním dědictvím je Horní Slavkov atraktivním cílem pro turisty z celého světa.

PENZION U STARÉ CESTY ubytování v pensionu

V penzionu naleznete 10 velmi pohodlně vybavených pokojů v rozmezí od jednoho do čtyř lůžek s vlastním sociálním zázemím pro každý pokoj. Celkem jsou schopni ubytovat 28 hostů. Všechny pokoje jsou nově zrekonstruované, vybavené kvalitními matracemi pro Váš skvělý odpočinek. Domácí mazíčci jsou u nás vítáni za drobný poplatek.

Recepce

Možnost ubytování je 24/7, nemusíte být tedy ve stresu, kdy do penzionu dorazíte. Check-out je v 10 h.

Gastronomie

Možnost venkovního grilování. Možnost objednávky snídaní na pokoj. Restaurace je vzdálena 1,6 km.

Okolí pensionu a Horní Slavkov

Kousek od penzionu najdete unikátní gotický pevnostní kostel sv. Jiří. Kostel, ten je v historických pramenech připomínán již kolem roku 1380 či skvěle zachovalý hrázděný dům - Seidlhaus z 16. století. Pár kilometrů od penzionu najdete nádherné rašeliniště Kladská. Naučná stezka Kladská představuje jednu z nejstarších a největších přírodních rezervací v Karlovarském kraji. Zároveň patří k nejcenějším částem CHKO Slavkovský les. Dalšími částmi jsou Paterák, Lysina, Malé rašeliniště a Husí les.

Rezervovat ubytování v PENZION U STARÉ CESTY - Horní Slavkov

Nejbližší ubytování v Horním Slavkově a okolí

Ubytování Horní Slavkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah