PENZION JÁCHYMOV POD LANOVKOU

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování v penzionu Jáchymov pod Lanovkou nabízí zahradu, terasu a nachází se v obci Jáchymov. Díky skvělé poloze penzionu je možné dojet na lyžích až před vchod budovy a ihned si tak uschovat své lyže do lyžárny, která se v penzionu nachází. Penzion nabízí sdílenou kuchyň a pro zájemce i organizaci výletů.

PENZION JÁCHYMOV POD LANOVKOU ubytování v pensionu

Penzion Jáchymov pod Lanovkou nabízí ubytování v jednolůžkovém a dvoulůžkovém pokoji a také ubytování v apartmá se 2 ložnicemi.

Recepce

Recepce je k dispozici v době příjezdů a odjezdů, konkrétně tedy příjezdy jsou možné od 14:00 do 18:00 a odjezdy jsou možné od 8:00 do 10:00.

Gastronomie

Ubytování nabízí sdílenou kuchyň s rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Po dohodě s ubytovateli je možné zajistit za příplatek snídani nedaleko ubytování. Restaurace je vzdálená 300 metrů od ubytování.

Okolí pensionu a Jáchymov

V okolí penzionu se nachází ski areál Novako Jáchymov se sedačkovou lanovkou, která vede z Jáchymova přímo na Klínovec, dále také aquapark se solnou jeskyní. Navštívit také můžete štolu, kde se dozvíte o historii hornictví či se projít naučnou stezkou. V okolí se dále nachází ski areál Boží Dar, Vlčí jámy a Ledová jáma, rozhledna Bučina či Goethova vyhlídka.

Rezervovat ubytování v PENZION JÁCHYMOV POD LANOVKOU

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah