PENSION ROSS - Praha

Více o pensionu

Popis ubytování

A-1 Pension Ross Praha Šterboholy je rodinný penzion, který se nachází v tichém prostředí v zástavbě nových rodinných domků nedaleko centra v blízkosti stanice metra. Nabízíme možnost parkování v garáži a vedle domku na zahradě. Po dohodě Vám zajistíme odvoz z letiště a na letiště, případně i další služby.
Co nabízíme: - ubytování v klidné městské části v Praze 10 - Štěrboholy- dobré spojení do centra Prahy od místa ubytování- příjemné posezení- pokoje pro 1, 2 nebo 3 osoby- pokoje se sociálním zařízením- připojení k internetu (možnost připojení notebooku přes WiFi)
- úklidová služba na pokojích každý den

PENSION ROSS ubytování v pensionu

K dispozici máme následující ubytovací kapacity:
- jednolůžkové pokoje- dvoulůžkové pokoje- třílůžkové pokoje
Na každém pokoji je k dispozici televize se satelitem obsahující přibližně 250 programů ve více než čtyřiceti jazycích, Wifi připojení na internet a vlastní koupelna s toaletou.

Gastronomie

Restaurace - 500m

Okolí pensionu a Praha

V blízkosti našeho penzionu se nachází Obchodní centrum Europark, ve kterém najdete například supermarkety Interspar a OBI. Kromě Obchodního centra Europark můžete též navštívit největší outletové centrum v ČR - Fashion Arena Prague Outlet. Nedaleko penzionu je stanice metra trasy `A`, odkud se dostanete během 10 minut do centra Prahy na Václavské náměstí, stanice metra Muzeum a Můstek. Pravou vietnamskou kuchyni poznáte na vietnamském tržišti v Malešicích. Po dohodě pro Vás můžeme zorganizovat lovecký hon drobné zvěře. Loví se bažant-kohout, zajíc, kachna divoká, divoké prase nebo vysoká zvěř.
Milovníky sportu zcela jistě nezklame multifunkční sportovní hala, která je součástí Sportovního areálu Šterboholy, vzdáleného asi 5 minut volné chůze od našeho pensionu. V areálu si můžete zahrát mj. fotbal, tenis, badminton a squash. Zpříjemněte si odpočinek po náročném dni a vychutnejte si masáže ve štěrboholském studiu Aleny Dittrichové. Studio je vzdáleno asi 6 minut chůze od pensionu. Jsme schopni Vám zajistit plavbu výletní lodí po Vltavě. Na této plavbě Vás čeká nejen krásný pohled na pražská panoramata, ale také dle domluvy luxusní pohoštění v podobě švédských stolů.
V bezprostřední blízkosti penzionu se nalézá Bowling centrum Šterboholy, ve kterém Vás čeká nejen kvalitní herní zážitek, ale také příjemná restaurace s výběrem rozmanitých jídel a nápojů.
Jste-li milovníky klasického umění, zajistíme vám vstupenky na Vámi vybrané představení do Pražské státní opery, jejíž historie sahá až do roku 1888.

Rezervovat ubytování v PENSION ROSS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah