PENZION NA POHOŘÍ - Olešnice

Více o pensionu

Popis ubytování

V klidném prostředí Českého ráje na okraji vesničky Pohoř, 5 km jižně od Turnova od roku 2014 provozují moderní penzion Na Pohoři. Novostavba s kompozicí tradiční usedlosti v blízkosti lesa a skal skýtá klid a pohodu. Velký oplocený areál okolo potom nabízí mnoho atrakcí pro všechny věkové kategorie.

PENZION NA POHOŘÍ ubytování v pensionu

Čtyři velké pokoje s celkovou kapacitou 17 lůžek a 6 přistýlek mají vždy svou předsíňku, samostatnou kuchyňku a sociální zařízení. Samozřejmostí je úschovna kol. Penzion i celý areál je nekuřácký. Ubytování psů malých plemen je možné po dohodě. Na pokojích ani jinde nenajdete televizi – vychutnejte si místo ní skutečné noční ticho a minimum civilizace. Na kontakt se světem vám bude jistě stačit Wi-Fi, samozřejmě zdarma. Na pokojích jsou dětské židle, stupačky na WC a k dispozici je po dohodě i dřevěná dětská postýlka.

Recepce

Ubytovat se můžete od 15 do 18 hod. , pokoje je nutné vyklidit do 10 hod.

Gastronomie

Plně vybavené kuchyňky jsou připraveny na vaše vaření. Případně využijte 2 km vzdálenou restauraci hotelu Králíček s dobrou kuchyní a přijatelnými cenami. U recepce najdete velkou lednici s vychlazeným lahvovým pivem (místní Rohozec, Svijany a Plzeň), případně další drobný sezonní sortiment. Pro milovníky kvalitní kávy je k dispozici kávovar Nespresso spolu se širokou nabídkou kapslí. Obsloužíte se sami během pobytu, spotřebu zapíšete na lístek a uhradíte před odjezdem.

Okolí pensionu a Olešnice

V okolí se nachází plno zajímavých míst, jako je například Vyhlídka na Bezděz, Skalní útvar Hlava dinosaura T-rexe, Stromová Sluneční kaple, Kostel sv. Filipa a Jakuba ve Všeni, Pozůstatky hradu Kozlov (Chlum) a skalní město, Koupaliště Kacanovy či Hruboskalské skalní město a plno dalších.

Rezervovat ubytování v PENZION NA POHOŘÍ - Olešnice

Nejbližší ubytování v Olešnici a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah