ROOFTOP DELUXE APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Rooftop Deluxe Apartment se nachází ve čtvrti Praha 1, přibližně 15 minut chůze od centra města Praha, a je vybaven terasou s výhledem na město. Kompletně vybavená kuchyně v apartmánu disponuje rychlovarnou konvicí, troubou a kuchyňským nádobím pro jakékoliv potřeby hostů.

ROOFTOP DELUXE APARTMENT ubytování v apartmánu

​Ze všech pokojů apartmánu Rooftop Deluxe Apartment je výhled na město. Apartmán nabízí 3 ložnice, kde se pohodlně vyspí až 10 hostů. Tento apartmán má 1 koupelnu, která je vybavena lázeňskou vanou, samostatnou toaletou a sprchou. V soukromé kuchyni najdete: lednička, kuchyňské potřeby, rychlovarná konvice, venkovní nábytek, myčka na nádobí, trouba, varná deska, toustovač a jídelní stůl.

Recepce

Příjezd je možný od 14:00 do 22:00 hodin. (Dejte prosím ubytování předem vědět, v kolik hodin přijedete). Odjezd je možný do 11:00 hodin.

Gastronomie

V soukromé kuchyni najdete: lednička, kuchyňské potřeby, rychlovarná konvice, venkovní nábytek, myčka na nádobí, trouba, varná deska, toustovač a jídelní stůl. Restaurace je vzdálena 20 metrů a v okolí 100 metrů se nachází plno dalších restaurací či kaváren.

Okolí apartmánu a Praha

V okolí se nachází plno zajímavých míst, jako je například: ​Národní muzeum (500 m), Pomník Jana Palacha (500 m), Muchovo muzeum (650 m), Botanická zahrada (850 m), Jindřišská věž (850 m), Orloj (900 m), Staroměstské náměstí (950 m), Prašná brána (1 km), Ungelt (1 km), Obecní dům (1 km).

Rezervovat ubytování v ROOFTOP DELUXE APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah