APARTMÁNY ANNA & JAN - Pernink

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízí ubytování ve dvou samostatných apartmánech v Perninku o velikosti 3Kk s balkonem a 1Kk. Apartmány Anna& Jan jsou plně vybaveny. Nacházejí se v rodinném domě se samostatným vstupem. Ubytování je vhodné jak pro rodinnou dovolenou, tak i na delší pracovní pobyty. Objekt je umístěn v klidné ulici vedoucí k vlakovému nádraží, přibližně 400m od centra obce. Obec Pernink nabízí vyžití v letní i zimní sezóně.

APARTMÁNY ANNA & JAN ubytování v apartmánu

​Apartmán Anna má 2 samostatné ložnice (manželská postel, 2× rozkládací gauč), šatnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu. Z kuchyně je vstup na velký balkón. Apartmán Jan je jeden prostor s kuchyňským koutem (manželská postel, 2× jednolůžko). Nabízí spací část, obývací část a koupelnu. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchovým koutem.
Apartmán Anna - manželská postel, 2× rozkládací gauč, dětská postýlka, TV. V kuchyni je elektronický sporák s troubou, lednice s mrazákem, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice. Apartmán Jan - manželská postel, 2× jednolůžko, pohovka, tv. V kuchyni je sklokeramická dvouplotýnka, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice.

Recepce

Ubytování je možné po předchozí dohodě s ubytovacím zařízením.

Gastronomie

V obci jsou dvě restaurace, dále zde přes léto a zimní sezónu funguje kebab bistro. Nově je i možnost nechat si k nám dovést jídlo z restaurace Stodola v Potůčkách. V centru obce je Krámek u Patrika, který kromě všech možných potravin nabízí i posezení s kávou a zákuskem. Ubytování disponuje plně vybavenou kuchyní.

Okolí apartmánu a Pernink

​V docházkové vzdálenosti možnost využití skiareálu Velfling a Pod nádražím. 5 minut autem je skiareál Plešivec, který nabízí nejen zimní, ale i spousty letní zábavy. Obec Pernink je přímo napojena na krušnohorskou magistrálu, kterou využijí sportovci v zimně na běžky a v létě na cyklo výlety. Turistická stezka i cyklostezka vede do obce Horní Blatná a dál do přírodního parku Vlčí jámy a rozhlednu Blatenský vrch. Možnosti koupání: koupaliště Horní Blatná, vodní nádrž Lesík, Děpoltovický rybník. Blízká lyžařská střediska: Pernink - Pod nádražím, Pernink Velflink.
Turistické cíle v okolí: Plešivec.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ANNA & JAN - Pernink

Nejbližší ubytování v Perninku a okolí

Ubytování Pernink

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah